LAFOLOGLAR : OHA

Genç yetenekli tasarımcılara yaptırdıkları bu tablo insan kalpleri ile sağlanan istek iletişim sistemi; “ÖTEALEM Haberleşme Ağı” OHA

İnsanlar yalana muhtaç onsuz yaşayamıyorlar.

No MEM no BEN” diyorlar

Son yıllarda sahte bilim aracılığıyla kurulun dolandırıcılık düzenekleri yakında Metaverse taşınacaklar. Daha kolay yoldan enerjinizi çalacaklar. Yeni döneme uygun tarikatların besin kaynağı bu kez eğitimli gençlerdir. Dinlerle arasına sözde laiklik duvarı varmış gibi yaparak siz aydın insanları tuzağa düşürüyorlar. Kişisel gelişim başlığı altında yapılan tün sunumlar, yeni din bezirganlığından öte bir anlam ifade etmez. Bu modernlerde 1000 yıl önceki melekler, cinler, şeytanlar ile kandıran ve yöneten sömüren enerjinizi emen, çalan anlayış ile aynılar. Sadece yeni terimlerle kamufle ederek size yutturuluyor. Paranızı zamanınızı enerjinizi sömürmeyi özü itibariyle sürdürüyorlar.

Örneğin bunlar kimler?

Pierre Franckh “Rezonans Kanunu” ile “İsteklerin yönetimi” lafolojisi.

Müritlerinden yerel Fütürist Ufuk Tarhan “T-insan” yaratıcısı.

Ve iletişimcilikte deha sahibi Ahmet Hulusi “okyanusum” üzerinden kalp üzerinden “ötealem” kurmuş size… (bu görsel onun webinde var)

Yeni MEM mucitlerine dikkatinizi çekmek ve zirvedeki Lafologları tanımanızı istedim. Eğer beyinsiz ve kalp üzerinden yaratılan, ‘iletişimi idealize operasyonu’ kuantum belirsizliğini kendi art niyetli tuzaklarına alet edecekler kandırmaya çalışacaklar ise, ben sizin avukatınız olarak dolandırılmanıza seyirci kalmayacağım. Bilmenizi istedim.